Play in

Update 2 januari 2020:
Het maximum aantal deelnemers is bereikt! Alle verschillende instrumentgroepen zijn bezet. Alle reeds ingeschreven deelnemers ontvangen half januari de partijen en nadere details.

Play in met Jacob de Haan

Op 1 februari 2020 organiseren wij een Play In. Eén van Neerlands bekendste HaFaBra-componisten, Jacob de Haan, hebben wij bereid gevonden om dit orkest-voor-een-dag muzikaal te leiden. De dag wordt afgesloten met een concert, dat voor iedereen vrij toegankelijk is.

De Play In staat open voor alle muzikanten die een instrument uit HaFaBra bezetting spelen, vanaf niveau B. Over het repertoire wordt nog hard nagedacht, maar alle stukken die op de lessenaar verschijnen komen uit de pen van Jacob de Haan. De muziek wordt ca. 2 weken voor de Play in, digitaal toegezonden.

De dag zal er als volgt uitzien:

9.30     inloop met koffie
10.00   repetitie
11.15   pauze
11.30   repetitie
12.30   lunch
13.15   repetitie
14.30   pauze
14.45   repetitie
15.45   pauze
16.00   inloop concert|
16.30   concert
17.00   einde / borrel

De kosten voor deze dag zijn €25,00. Dit is inclusief een compleet verzorgde lunch en koffie of thee bij aanvang. Overige drankjes en koffie en thee gedurende de dag zijn voor eigen rekening.

De locatie van deze Play in is het nieuwe Dorpspunt in Stompwijk, gelegen aan de Dr. Van Noortstraat 92, naast de kerk. In de nabije omgeving is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Wij streven ernaar om te komen tot een orkest waarbij de verschillende instrumentgroepen met elkaar in balans zijn. Daarbij hebben we een maximum aan muzikanten ingesteld, zodat we ook nog een beetje comfortabel kunnen zitten. Wacht dus niet te lang met inschrijven! Heb je eventueel een alternatief instrument waarop je kan meespelen (bijvoorbeeld, normaal speel je trompet, maar je hebt ook de beschikking over een bugel) vermeld dit dan op het inschrijfformulier. Dat kan ons helpen een goede verdeling te maken. 

De inschrijving is definitief als het inschrijfgeld is overgemaakt op rekeningnummer NL30 RABO 0375 3281 14 t.n.v. Fanfare Juliana Stompwijk o.v.v. Play In Jacob de Haan en je naam. Na inschrijving en betaling krijg je van ons via de mail nadere informatie.