Fanfare Juliana Stompwijk

Fanfare Juliana weer van start!

Na een geweldig boekenbalconcert afgelopen voorjaar en een welverdiende zomervakantie zijn we inmiddels al weer begonnen met repeteren. Iedere woensdagavond repeteren we in het Dorpspunt in Stompwijk van 20.00 uur tot 22.00 uur. Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen van een volgend concert, dat staat gepland op 12 november.  het wordt zeker weer een avondje vol fijne muziek en volop ontspanning. We rekenen erop dat u dan ook komt kijken.

Daarnaast willen we natuurlijk graag nieuwe leden overhalen om (weer) te komen spelen of om les te nemen.
We dagen daarom iedereen met een instrument uit om de stap te wagen en met instrument langs te komen bij de fanfare op woensdagavond in het Dorpspunt. Of als je graag een instrument zou leren bespelen, kom langs, dan bespreken we samen de mogelijkheden.
Voor vragen omtrent contributie of lesgeld verwijzen we je naar een ander gedeelte van deze website: de praktische informatie.

Over ons

Een modern geluid en veel jonge muzikanten, maar nog altijd een echte dorpsfanfare. Dat is Fanfare Juliana. Al meer dan 100 jaar actief in Stompwijk en omgeving. De naam fanfare dekt eigenlijk allang de lading niet meer. Als muziekvereniging verzorgen we muzieklessen en organiseren we concerten. Voor de lessen zijn een drietal professionele docenten aan onze vereniging verbonden. Zij geven les voor saxofoon, koperblaasinstrumenten en slagwerk. Momenteel zijn we in overleg om op de Maerten van den Veldeschool weer een muziekproject op te starten.